RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Două pășcănence în cursa pentru Campania “Oamenii Timpului”

Două femei din municipiul Pașcani se află în cursa pentru desemnarea titlului de Oamenii Timpului”. Este vorba despre drd. muzeograf Simona Ionescu la secțiunea “Memorie și istorie”și antreprenoarea Doina Cepalis pentru secțiunea “Antreprenoriat”. De pe data de 10 noiembrie a acestei luni le puteți vota pe platforma online a Campaniei.  

Organizatorii Campaniei „Oamenii Timpului” urmăresc identificarea profesioniştilor din România, Republica Moldova, Cernăuţi şi Diaspora care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală şi instituţională a spaţiului public românesc, în spiritul valorilor proprii unei societăţi democratice. 

Trofeul „Oamenii Timpului” va fi decernat unui număr de 10 personalităţi ale vieţii publice la finalul anului, în luna decembrie, în cadrul unei Gale care va avea loc pentru al treilea an consecutiv în Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi.

  

Perioada 16 octombrie 2016 – 10 noiembrie 2016 va fi destinată analizei propunerilor pentru nominalizări, care vor trece printr-un prim filtru în cadrul redacției revistei, iar apoi vor fi trimise spre validare Juriului Național.

În perioada 10 noiembrie – 5 decembrie 2016 publicul va putea vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție pe site-ul www.oameniitimpului.ro.

Într-un interval de 24 de ore se permite acordarea unui singur vot de pe aceeași adresă de IP, pentru un singurcandidat din fiecare categorie.

Juriul Naţional se va întruni pe 9 decembrie, la Iaşi, pentru a stabili câştigătorii fiecărei secţiuni în parte a competiţiei. O pondere semnificativă a deciziei finale a Juriului va fi reprezentată de rezultatele votului online.

Related posts

195 ani de istorie şi tradiţie demonstrată luni, în Parcul de la Poliţia Paşcani

Teona Gherasim

Guvernul va acorda rudelor până la gradul IV dreptul de a obține datele medicale ale persoanei decedate. Cine are prioritate

Redacția

Ziua Porților deschise la Centrul Social “Mihail Sadoveanu” din Pașcani (Foto)

Ema Roman
Încarcă...