RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Două nave militare americane în Marea Neagră. Vladimir Putin, în timpul exercițiilor armatei ruse: ”Putem să le vedem prin cătarea sistemului de apărare”

Marina SUA (US Navy) a transmis, la începutul săptămânii, prn intermediul unui comunicat, că nava USS Mount Whitney a ajuns la Istanbul şi se va alătura USS Porter (DDG 78), în Marea Neagră, pentru a consolida colaborarea între SUA şi forţele NATO.

Distrugătorul USS Porter a intrat sâmbătă în Marea Neagră ”pentru o patrulare de rutină, după ce a participat la exercițiile NATO în Marea Egee”, a anunțat Flota a 6-a SUA într-un comunicat.

În același timp, flota rusă din Marea Neagră a efectuat, marţi, cu muniție de război, exerciţii de apărare a bazelor sale navale împotriva unui atac aerian inamic, exersând și distrugerea unor ţinte inamice. Oficiali ruși ai flotei ruse au declarat, în aceeași zi, că navele de război rusești au reperat şi distrus ţinte inamice, iar sistemele sale de apărare aeriană au fost plasate în stare de alertă la bazele sale din Novorossiisk şi Crimeea, potrivit Reuters.

Grecia impune noi restricții pentru persoanele nevaccinate pe fondul exploziei de infectări cu Covid

  

02 Nov, 20:07 | Știri externe

Bărbat ucis și decapitat în plină stradă, într-un oraș egiptean

02 Nov, 19:04 | Știri externe

Statele Unite și România vor anunța construcția unui reactor nuclear de mici dimensiuni în România

”(n.red. – navele) au distrus ţinte aeriene ale unui inamic imaginar cu tiruri de rachete antiaeriene şi de artilerie”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dronele „invizibile” căzute în România au apucat să tragă înainte de a fi doborâte. Conform MApN, resturile descoperite nu aveau urme de explozibil

Redacția

Un celebru actor din „Game of Thrones” A MURIT, la doar 36 de ani. „Gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia sa”

Redacția

O româncă a fost UCISĂ de propria mașină, sub ochii mamei sale, într-o parcare din Austria. Cum s-a întâmplat tragedia

Redacția
Încarcă...