RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Două fetițe au venit pe lume în prima zi de Crăciun la Maternitatea Spitalului Municipal Pașcani

Singurii copii veniți pe lume la Maternitatea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani în prima zi de Crăciun sunt două fetițe. Prima născută a venit pe lume în urma unei operații de cezariană, a doua natural. 

 

  

 Mama care a adus pe lume primul copil în ziua de Crăciun este din Bacău. Ea are 32 de ani și este la a doua naștere.”În perioada Crăciunului s-au născut doar trei copii la maternitatea din Pașcani. Prima este o fetiță născută prin cezariană, cealaltă pe cale naturală. Pe data de 24 decembrie s-a mai născut un băiat”, ne-a declarat dr.Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență.   

 Îngrijorător, potrivit managerului unității medicale, este faptul că nașterile sunt în scădere față de alți ani. Un aspect îmbucurător pentru conducerea unității medicale este aceea că a crescut adresabilitatea persoanelor din alt județ.

”Dacă în alți ani se înregistrau în jur de 1.000 de nașteri, acum sunt în jur de 700. Ceea ce este îmbucurător este faptul că la noi apelează pacienți din alte județe. Persoana care a adus pe lume prima fetiță este din Bacău și este la a doua naștere. Cealaltă care a născut natural, este din Neamț”, a mai declarat managerul Pânzaru.

 

 

Related posts

Doi copii în spital după ce s-au jucat cu material pirotehnice

Răzvan Grecu

Insula grecească Mykonos, din poziţia de „campioană” a vaccinării la mini-lockdown. Cauzele exploziei de contaminări

Redacția

Vaccinul funcţionează bine, anunţă britanicii

Redacția
Încarcă...