RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi polițiști, atacați cu o furcă și tăiați cu coasa la Văcărești. Agresorii au fost împușcați (VIDEO)

Doi poliţişti au fost atacaţi cu o coasă de un bărbat, iar fratele atacatorului i-a sărit în ajutor cu o furcă. Ulterior, ambii au fost împuşcaţi, unul în abdomen, altul în picior, însă poliţiştii au fost şi ei, grav răniţi.Localnicii le-au oferit poliţiştilor primul ajutor, în stradă, oamenii legii fiind prăbuşiţi la pământ, pierzând rapid sânge. Toată lumea a sărit să îi ajute, cu apă, cu bucăţi de pânză pentru oprirea sângerării, cu tot ce au putut.

Unul dintre localnici s-a înfuriat peste măsură atunci când a văzut cum arătau oamenii legii, rugându-i să-i dea lui pistolul, că îi va împuşca el, dacă poliţiştii nu vor să o facă. În cele din urmă au sosit şi alţi colegi ai poliţiştilor tăiaţi cu coasa, dar şi ambulanţe, pentru acordarea primului ajutor.

“Un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenta 112, ca are un conflict cu vecinii. De îndată, un echipaj de politie, format din 2 agenti de politie, s-a deplasat la fata locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi amenintat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical, pentru somarea persoanei implicate în conflict şi având în vedere faptul ca nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii şi agresorii au fost transportaţi la spital.

  

Polițistii tăiați aseară la Văcărești riscă să își piardă degetele de la mâini după ce un derbedeu certat cu legea i-a atacat cu bestialitate. Asistăm la astfel de situații pentru că legislația e făcută în favoarea infractorului, polițistul putând folosi armamentul din dotare numai după ce a epuizat toate căile de aplanare a conflictului. În acest caz colegii noștri au fost atacați direct, înainte de a avea o reacție. În timp ce polițiștii sunt victimile ultrajului protecția lor legislativă e zero.

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 10 august 2020
Ultraj Târgoviște. Polițiști tăiați.

Polițisti tăiați în DâmbovițaDoi politisti tăiați cu o coasă de către doi bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre colegi a fost transportat la București pentru mai multe interventii chirurgicale de urgență pentru a nu-și pierde funcționalitatea degetelor.Totul a pornit de la un apel 112 iar un echipaj din cadrul Secției nr. 1 Poliție Târgoviște a fost solicitat să intervină pe raza localității Văcărești din județul Dâmbovița, întrucât un bărbat se manifesta violent la adresa trecătorilor. Polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă, iar după mai multe somații au tras în membrele inferioare și în abdomenul unuia dintre agresori.Toate acestea, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că e cu "ochii pe cei care încalcă legea". Între timp, noi mai numărăm 2 ultraje. Doi polițiști tăiați și agresați. Și dacă intrebati de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru "imaginea" ministrului.

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 9 august 2020

Related posts

Amendați după ce au lipit afișe cu cursuri de yoga în Pașcani

Răzvan Grecu

Liderul unei rețele infracționale și autorul unor fraude informatice au fost capturați în România și vor fi extrădaţi în SUA

Redacția

Scene inimaginabile! Tânăr lovit cu bestialitate pe o stradă la intersecția de pe Mârzasca (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...