NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Djokovic recunoaște falsul din declaraţia sa de intrare în Australia. Cum explică liderul mondial participarea la mai multe evenimente

Novak Djokovic a recunoscut, miercuri, într-un comunicat dat publicităţii că a comis o “eroare umană, cu certitudine nu intenţionată”, declarând la sosirea sa în Australia că nu a călătorit în ultimele 14 zile de dinaintea zborulului. Liderul mondial al tenisului masculin a  precizat, de asemenea, că “a uitat să relateze despre interviul și şedinţa foto pentru L’Equipe”, evenimente realizate după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19. 

Jucătorul de tenis a admis în textul publicat pe Instagram o “eroare de judecată” primind în persoană un ziarist al cotidianului francez L’Equipe pe data de 18 decembrie, în timp ce ştia infectat cu Covid-19, dar a asigurat că a “respectat distanţarea socială şi a purtat mască”, relatează AFP. 

“Vreau mai întâi să abordez chestiunea dezinformării persistente privind activităţile mele şi participarea la evenimentele din decembrie care au precedat rezultatul meu pozitiv la testul PCR Covid. Este vorba de o dezinformare care trebuie corectată, în special pentru a linişti opinia publică în privinţa prezenţei mele în Australia şi să răspund la chestiuni care sunt foarte stresante şi preocupante pentru familia mea”, arată Djokovic în comunicatul său.

Citește și: Novak Djokovic câștigă în instanță dreptul de a intra în Australia.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Propunere: Pașcaniul să renunțe la echipa din Liga 3. Este oportun?

Marius Parteni

Competiția de karting și-a desemnat câștigătorii

Irina Gherasim

Victorie dramatică: CSM Pașcani – Aerostar Bacău 3-2, după un gol în minutul 92

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site