NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Direcţia 5 celebrează 25 de ani, alături de fanii săi din Iaşi!

Trupa Direcţia 5 marchează 25 de ani de existenţă, alături de fanii formaţiei, prin concertul-eveniment „Rămâne din noi…dragostea”, în cadrul căruia va fi lansat albumul „Love, Peace and Harmony”, pe 11 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor din Iaşi.

 

În seara de 11 decembrie, la Sala Sporturilor din Iaşi, fanii uneia dintre cele mai longevive şi iubite trupe pop-rock dinRomânia, Direcţia 5, vor avea ocazia de a fi alături de muzicienii pe care-i admira, cu ocazia unui concert-eveniment, prilejuit de împlinirea a 25 de ani de existenţa – „Rămâne din noi…dragostea”.

  

Tot atunci, Direcţia 5 va lansa şi un nou album, „Love, Peace andHarmony”, „un disc aproape acustic care readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 1970”, după cum spune liderul trupei, Marian Ionescu.

„Concertul Rămâne din noi…dragostea va vorbi despre bucuria noastră că am însemnat şi însemnăm ceva pentru oamenii din România, cu care suntem în conexiune prin muzică noastră. Suntem împreună de 25 de ani, iar această înseamnă că cineva care a păşit, în urmă cu 25 de ani, la un concert Direcţia 5, are acum în jur de 50 de ani. Aşadar, l-am însoţit o mare parte din viaţă să!”, mai spune Marian Ionescu.

Concertul pe care Direcţia 5 îl va susţine pe 11 decembrie în capitala Moldovei se anunţă unul cu o încărcătură emoţională specială. Fanii trupei vor putea să asculte hiturile pe care Direcţia 5 le-a lansat de-a lungul celor 25 de ani de existenţa, pentru că, aşa cum promite Marian Ionescu, „playlist-ul va conţine cântece scrise între anii 1991 şi 2016”.

Totodată, muzica ultimului disc, „Love, Peace and Harmony”, care “vorbeşte despre libertate şi dragoste”, va fi o surpriză deosebită şi pentru fanii care o vor ascultă la concert.

„Noi definim muzică de pe Love, Peace and Harmony că fiind foarte frumoasă, iar oamenii cu siguranţă vor iubi cântecele acestui disc!” este de părere Marian Ionescu.

Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Toni Seicarescu (backing vocal), Nicu Damalan (chitară) şi Marius Keseri (tobe), membrii trupei Direcţia 5, îi invită pe ieşeni, pe 11 decembrie, la o sărbătoare a muzicii care a cucerit fanii, generaţie după generaţie, şi care a făcut că această trupa să fie una dintre cele mai longevive din România.

Biletele la concertul trupei Direcţia 5 din 11 decembrie, de la Iaşi pot fi achiziţionate online, sau de la Casă de Cultură a Studenţilor din Iaşi.

 

Sursa: oradeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

HARTĂ: Iaşul, sub cod portocaliu de vreme rea! Comandamentele sunt activate

Redacția

New York Times scrie că Petr Kellner, cel mai bogat om din Cehia și patronul ProTV, a murit într-un accident de elicopter în Alaska

Redacția

Acțiune de comemorare a voievodului Ștefan cel Mare organizată de PNL Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site