NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dîncu afirmă că sărbătoarea de 9 mai în Rusia va fi una propagandistică

Dîncu a spus că această sărbătoare va fi mai degrabă o încercare a ascunderii înfrângerii, fiindcă pe plan intern lui Putin o să îi fie de folos această zi pentru a continua propaganda prin minciunile care au fost destul de bine metabolizate de către cetăţenii ruşi.

Advertisements

“Eu cred că această sărbătoare a propagandei nu va avea nicio substanţă. Probabil că va avea o substanţă în Rusia, pentru că nu cred că pe Putin îl mai interesează opinia publică, dacă nu vrea să comunice cu NATO sau cu cei din zona apropiată NATO, atunci va vrea să comunice doar în interior. Pentru că una din iluziile noastre şi una din iluziile democraţiei din ultimii ani, şi care a dispărut acum, a fost aceea că popoarele nu-i urmează pe dictatori. Ceea ce se vede acum este că a câştigat Putin 18 procente de la începutul invaziei Ucrainei, în încredere, şi chiar operaţiunea în sine este una aprobată de 80%. Nu se datorează asta numai faptului că nu sunt informaţii ruşii, că nu au Facebook şi altele, ci altor lucruri, care sunt factori ai mentalităţii şi, sigur, şi ai unei societăţi rămase în urmă. (…) Nu cred că-i va reuşi această mare festivitate pe care o gândeşte decât pentru intern.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Aleşii PNL, PSD, USR şi AUR părăsesc Grupul de prietenie cu Federaţia Rusă din Parlament

Redacția

Ludovic Orban reclamă „managementul dezastruos” de la CFR Călători, arătând că fostul manager „a pus compania într-o formă bună”

Redacția

DigiSport: Kylian Mbappe, viral: cum a reacționat când a văzut pe ce loc s-a clasat în ierarhia pentru Balonul de Aur

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site