NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dictatorul Dumitru Pantazi răspunde militanților anti ApaVital: interzice mitingurile în zonele centrale ale municipiului! (DOC)

Primarul Municipiului Pașcani a luat în decursul zilei de ieri o măsură fără precedent în istoria administrației publice locale. Acesta a decretat nici mai mult nici mai puțin ca adunările publice să nu se mai poată  organiza în zonele central ale orașului.

Astfel, după ce liniștea cuscrului său, Gică Zanet, a fost tulburată în două duminici de lozincile anti ApaVital și anti primar, edilul șef a hotărât că astfel de manifestări trebuie să aibă loc în locații mărginașe ale orașului: stadionul municipal, strada stadionului – zona poligonului auto și parcul municipal.

Decizia luată de primarul Dumitru Pantazi pare mai degrabă o răzbunare împotriva societății civile decât una administrativă prin care se dorește protejarea domeniului public. Asta deoarece la cele două proteste organizate de Grupul de Inițiativă Locală  nu s-au înregistrat violențe și nu au fost distruse bunurile publice.

În dispoziția de primar mai sunt interzise în conformitate cu prevederile legii nr. 60/1991, organizarea de adunări în apropierea stației CF Pașcani, Spitalului Municipal de Urgență, Spitalul CF, sediul Poliției Municipiului, piețele agroalimentare, stațiile de carburanți, instituții de învățământ sau în spațiile pe care sunt amenajate șantiere, pe perioada realizării investițiilor de interes public.     

Menționăm că în trecut partidele politice au organizat în campaniile electorale mitinguri în zonele centrale ale municipiului: Piața „Mihail Sadoveanu” și Esplanadă. Tot pe Esplanadă au fost organizate de o asociație de pensionari condusă de Vasile Avramiuc, membru al PSD, două mitinguri de protest împotriva guvernului Boc și al fostului președinte Traian Băsescu.

Vezi aici documentul!

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Opoziția a convocat Consiliul Local pentru organizarea unui referendum pe tema apei!

Răzvan Grecu

Căminul Cultural din Gâștești va trece în administrarea școlii din localitate. Aceeași soartă o vor avea căminele din Blăgești, Boșteni și Lunca

Răzvan Grecu

Concurs de recrutare pentru administrator patrimoniu la Școala Specială Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site