NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezinfecția spațiilor publice în așteptarea delegării serviciului către CLP EcoServ S.R.L.

Primarul Dumitru Pantazi a răspuns ieri, într-o conferință de presă, la o întrebare ce a fost pusă în repetate rânduri, în aceste zile, pe rețelele de socializare: de ce nu se dezinfectează și la Pașcani domeniul public, așa cum se întâmplă în alte localități din vecinătatea municipiului?

Edilul a spus în primă fază că în perioada următoare se va încheia un contract pentru dezinfecție, pentru ca mai apoi să spună că dorește să delege acest serviciu către EcoServ S.R.L., fostă Eco Salubritate S.A. Primarul Dumitru Pantazi a mai susținut că până acum s-au făcut acțiuni de dezinfecție pe străzile din municipiu cu ajutorul utilajului, surprins de Actualitatea TV cum alimenta apă din lacul Peștișorul.

Nu am încheiat un contract pe dezinfecție. O să urgentăm…deși suntem acum cu ordinea de zi și sperăm să delegăm câteva acitvități și societății noi pe care am înființat-o. Noi oricum am luat o serie de măsuri pe străzi și am început acțiunea aceasta de a da cu clor pe străzi. Cred că s-a observat”, a explicat situația primarul Dumitru Pantazi.  

În contextul epidemiei cu noul coronavirus, în Iași, Târgu Neamț și Roman administrațiile locale au contractat servicii de dezinfecție care au fost prestate atât pe străzi, trotuare, parcuri, locuri de joacă cât și în scările de bloc.

  

Menționăm că pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local ce va avea loc marți, 31 martie, nu există proiectul de hotărâre privind delegarea serviciului de dezinsecție, dezinfecție și deratizare către CLP EcoServ S.R.L.

Advertisements

Related posts

Parlamentarii ieşeni din 5 partide au depus un amendament pentru autostradă

Redacția

Sunt pregătite 2.26 milioane de buletine de vot în judeţ pentru 560.000 de alegători

Redacția

Anvelope uzate pe autobuzele second hand, din transportul public!

Marius Parteni
Încarcă...