NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Dezbaterile asupra bugetului încep vineri în Parlament. Votul final este programat pentru miercuri

Conducerea Parlamentului a decis, miercuri seară, ca dezbaterile asupra proiectului Legii bugetului de stat pe 2016 să înceapă vineri dimineaţă, în comisiile de specialitate, urmând ca acestea să lucreze şi în weekend, şi a programat votul final în plenul reunit al celor două Camere pentru miercuri.

  

 

Astfel, potrivit calendarului aprobat miercuri de către Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului, amendamentele la proiectul Legii bugetului de stat vor putea fi depuse deja începând de miercuri seară, termenul final fiind joi, la ora 20.00. În cursul nopţii de joi, amendamentele senatorilor şi deputaţilor vor fi centralizate, astfel încât dezbaterile în comisiile de specialitate ale Parlamentului vor putea începe vineri dimineaţă.

Aceste comisii vor aviza fiecare ordonator de credite în parte (ministere şi instituţii) în cursul zilei de vineri, la şedinţe urmând să participe şi miniştrii Cabinetului Cioloş.

Calendarul aprobat este unul accelerat, astfel încât tot de vineri a fost programată şi prima şedinţă a Comisiilor reunite de buget-finanţare, care vor dezbate proiectul de buget în ansamblu.

Citește articolul integral pe MediaFax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Camera Deputaţilor: disciplina ”Noţiuni de prim ajutor”, introdusă în şcoli

Redacția

Anunţ pierdere certificat constatator RARIC ALBERT

Redacția

Cum ne influenţează alcoolul personalitatea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site