NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezbatere de la distanţă, la Primăria Paşcani. Primarul așteaptă sugestii scrise pe regulamentul serviciului public de apă și canalizare

Șefii Primăriei Paşcani evită discuțiile directe cu cetăţenii în ceea ce priveşte problemele de interes public. Deşi invocă transparenţă decizională, când vine vorba despre aprobarea Regulamentului serviciului public de apă şi canalizare, primarul refuză organizarea unei dezbateri publice în cadrul căreia să discute liber cu cetăţenii, pentru a le afla opiniile.  

 

Purtătorul de cuvânt al instituţiei anunţă că proiectul afişat la sediul Primăriei, poate fi consultat de toţi cetăţenii. Din motive necunoscute, cei interesaţi îşi pot exprima opiniile, sugestiile sau propunerile, doar în scris, sau în format electronic pe adresa Primăriei, şi nu în cadrul unei dezbateri publice, cum se gândeau cetăţenii că se va întâmpla. 

„În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003,  privind transparenţa decizionala în administraţia publica, republicata, Primarul Municipiului Paşcani propune  spre dezbatere  publica   textul complet al  PROIECTULUI  DE HOTARARE   privind aprobarea Regulamentului serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare, insotit de expunerea de motive a initiatorului proiectului de hotarare – Primarul municipiului Pascani, de Raportul de specialitate intocmit de Unitatea de Monitorizare a Serviciilor Publice si Compartimentul Juridic si Contencios din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, de Nota de fundamentare intocmita de ARSACIS, proiect de  hotarare ce urmeaza a fi supus  spre aprobare  Consiliului Local  al municipiului  Paşcani”, se arată în comunicatul emis de Biroul de Presă al Primăriei Paşcani. 

Reprezentanţii Primăriei anunţă că aşteaptă opinii şi recomandări scrise pe care să le depuneţi la Registratură, sau pe adresa de email office@primariapascani.ro, până pe data de 20.04.2016.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Tratamente preventive împotriva căpuşelor şi a rozătoarelor din Paşcani

Redacția

Prest Serv Apa intră în insolvenţă! Aleşii locali au fost notificaţi!

Răzvan Grecu

O firmă din Iași a câștigat licitația pentru semaforizarea a trei intersecții din Pașcani. Valoarea contractului, peste 380.000 lei

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site