NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Deputatul Petru Movila demisioneaza din functia de secretar general al PDL Iasi

Deputatul PDL Petru Movila a anuntat ca va demisiona din functia de secretar general al PDL Iasi, cerand totodata ca intreaga conducere a filialei judetene sa-si depuna mandatul, din cauza rezultatelor slabe inregistrate la alegerile locale.

Petru Movila, care a candidat la sefia Consiliului Judetean Iasi pe listele PDL, a declarat, ca duminica, in cadrul Biroului Permanent Judetean al PDL Iasi, isi va anunta demisia din functia de secretar general al filialei judetene a PDL.

El a spus ca intreaga conducere a PDL Iasi, atat de la filiala judeteana, cat si de la organizatia municipala, ar trebui sa demisioneze, in urma rezultatelor slabe la alegerile de duminica.

“Am scos un rezultat prost, trebuie sa ne asumam acest lucru. Eu renunt la postul de secretar general. Probabil ca si alti colegi din BPJ vor demisiona. intreaga conducere ar trebui sa plece si sa vina alti oameni”, a afirmat Petru Movila.

In replica, presedintele filialei municipale a PDL Iasi, Marius Spinu, a spus ca “analizele in partid nu se fac la presiunile lui Movila”.

“Si-a dus campania electorala de la Consiliul Judetean cum a vrut. A avut propria echipa, iar apoi nu ii mai raspundea la telefon sefului de filiala. Legat de demisia mea, asta este celor mai usor. A fi presedinte de organizatie nu este o fericire”, a declarat Marius Spinu.

In urma scrutinului de duminica, PDL Iasi a obtinut la Consiliul Judetean 16,97 la suta din voturi, in timp ce candidatul partidului la sefia CJ Iasi, Petru Movila, a avut 17,74 la suta.

sursa Telem.ro

Advertisements

Related posts

Un tren a deraiat la Podu Iloaiei după ce a fost lovit în plin de un camion (VIDEO)

Redacția

Proiect nou la vârful județului. Centru de excelență la Maternitatea Cuza Vodă, cea mai mare unitate medicală de profil din țară

Redacția

100 de poliţişti din IPJ Iaşi şi-au manifestat intenţia de a ieşi la pensie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site