RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Deputat PSD Vasile Toma: ”Măsuri de simplificare pe care ANRE le poate aplica privind declararea locului de consum pentru care se asigură compensarea prețului la energie!” (P )


           
Având în vedere timpul scurt până la finele acestui an, îngrijorările furnizorilor cu privire la posibilitatea procesării declarațiilor pe proprie răspundere privind locul de consum care să beneficieze de compensarea prețurilor la energie și obligația pe care ANRE o are pentru a lua toate măsurile ce se impun pentru simplificarea aplicării legislației, vin în întâmpinarea celor responsabili de aplicarea legii cu următoarele sugestii:

            1. Pentru consumatorii care au mai multe imobile, respectiv locuri de consum și, implicit, mai multe contracte de furnizare energie electrică, iar adresa de CI/BI coincide cu un loc de consum, să se considere acela loc principal de consum în vederea aplicării compensării.

            2. De asemenea, să facă declarație numai acei consumatori care vor să beneficieze de compensare pe alt loc de consum decât cel din CI/BI.


            Astfel, se reduce semnificativ numărul de declarații și, ca atare, timpul lor de procesare.

  


            Vasile Toma
Deputat al Județului Iași

Related posts

Specialii de Pașcani sărbătoresc Zilele Școlii

Redacția

”Genocidul. Ce am văzut la Bucha, Irpin, Borodianka, Hostomel” (P)

Redacția

ApaVital reia activitățile de relații cu publicul. Măsurile luate pentru siguranța desfășurării activității

Redacția
Încarcă...