RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Deputat PSD Vasile Toma: ”Angajamentul respectării și onorării alegerii dumneavoastră”

Sunt momente și fapte care, într-o clipă, pot schimba complet cursul unei istorii și a milioane de destine. Duminică a însemnat unul din aceste momente esențiale când votul dumneavoastră a fost și trebuie să rămână, în continuare, singurul care poate face ca schimbarea dorită de români să devină o realitate palpabilă.

Dragi ieșeni de pretutindeni,

Dragi români,

Trăim momente fără precedent în care fiecare dintre noi este dator să-și aducă contribuția. Dumneavoastră, prin votul dumneavoastră, v-ați adus-o. Este rândul și responsabilitatea noastră, a celor pe care ne-ați delegat să vă reprezentăm, să ne aducem contribuția pentru a ne asigura și a vă garanta că ceea ce ați ales și ați decis va fi transpus întocmai. Aici, nu este loc de interpretări!

  

Dragi colegi primari, președinți de organizații, consilieri județeni, consilieri locali, dragi membri ai echipei social-democrate,

Vă mulțumesc din suflet pentru toata dedicarea, pentru toată implicarea dumneavoastră. Am siguranța că, de acum încolo, ele vor fi la fel de puternice pentru a ne asigura cu toții că voința ieșenilor și a românilor să fie respectate.

Ca deputat ales de dumneavoastră, ieșenii de pe tot cuprinsul județului, ca parte a unei echipe care și-a dedicat munca de ani de zile reprezentării dumneavoastre cu profesionalism și corectitudine, mă angajez încă o dată să fac tot ce îmi stă în putere pentru ca votul dumneavoastră să fie singurul care contează. Singurul care are primul și ultimul cuvânt! Indiferent cât ar fi de dificil și indiferent cât ar crede unii că sunt mai presus de voința românilor și legile țării noastre.

Jocurile meschine de culise și bulimia de putere nu pot și nu vor avea niciodată întâietate în fața voinței unui neam care duminică a decis un cu totul alt drum: Drumul firesc, cinstit și constructiv pentru ca România și românii să iasă din haosul și distrucția în care au fost afundați prin cele mai crase și toxice incompetențe, nepăsare și detașare de tot ce e românesc.

Respectarea și transpunerea completă a voinței dumneavoastre reprezintă angajamentul meu suprem și cea mai mare datorie. Mi-ați acordat încrederea și onoarea de a vă reprezenta. Sunt onorat ca, prin tot ce ceea ce fac, să regăsiți în mine cel care poartă obligația reprezentării nevoilor și intereselor dumneavoastre. De la primul până la ultimul.

Dragi ieșeni de pretutindeni,

Vă mulțumesc pentru încredere!

Rămânem împreună pentru ca alegerea dumneavoastră să fie respectată și onorată!

Related posts

Programul de furnizare a apei, în comunele Cepleniţa, Scobinţi şi Cotnari

Redacția

Sorin Năcuță, deputat PNL: Astăzi încep prima sesiune din mandat. Discuțiile avute până acum cu reprezentanții instituțiilor din Pașcani

Redacția

9 mai, Ziua Europei, sărăbătorită la Miron Costin Pașcani

Redacția
Încarcă...