RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Declarații de avere: Cine sunt consilierii locali care au câștigat cel mai bine în 2019!

NewsPascani.com a făcut un top al consilierilor locali care au câștigat cel mai bine pe parcursul anului 2019. Conform declarațiilor de avere doar trei aleși locali pot spune că anul trecut a fost unul reușit din punct de vedere financiar.

De departe cel mai bine stă, la capitolul câștiguri, Vasile Haldan, de la PSD. Din postura de vicepreședinte al Consiliului de Administrație de la Kosarom S.A. a câștigat în 2019 suma de 160.000 de lei. La aceștia s-au mai adăugat dividente în valoare de 329.000 de lei, indemnizația de ales local de 9.600 de lei și pensia de 50.500 de lei. În total 549.100 lei, ceea ce-l plasează pe primul loc în topul câștigurilor realizate de consilierii locali în 2019.

Poziția a doua este ocupată de medicul Maria Timofte, consilier PNL. Aceasta a încasat pe parcursul anului 2019 suma de 180.957 de lei de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, iar de la Consiliul Local 5.500 de lei.

Poziția a treia este ocupată de un alt social domocrat. Este vorba despre avocatul Codrin Toma. Pe parcursul anului 2019 a câștigat 158.700 de lei din activitățile profesionale, indemnizația de ales local și din dividente.

  

Pe poziția a patra se află Marius Pintilie de la PNL, care a obținut pe parcursul anului 2019 venituri de 90.327 de lei. Sumele provin din salarii, dividente și indemnizația de consilier local.

La polul opus este un consilier local care în 2019 nu a avut niciun venit, în afara indemnizației de consilier local. Este vorba despre social democratul Ionuț Prodan care pe parcursul anului trecut a obținut venituri doar de la Consiliul Local Pașcani, în cuantum de 9.491 de lei. Cu toate acestea, în acest an, pe fondul pandemiei cu noul coronavirus a donat indemnizația pe trei luni către Spitalul Municipal de Urgență Pașcani!

Declarațiile de avere ale consilierilor pot fi studiate accesând linkul aici

Related posts

Dublarea lefurilor bugetarilor provoacă rumoare printre patronii ieşeni

Redacția

Plafonarea adaosului comercial la unele alimente de bază ar putea fi prelungită și după 1 noiembrie

Redacția

9.600 de firme și-au suspendat activitatea în primele opt luni ale anului

Redacția
Încarcă...