NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Debranșările la apă continuă: blocul C4 a rămas de ieri fără apă! „Declarăm autoritățile în frunte cu Primarul NULE”, scrie un locatar pe Facebook!

Promisiunile primarului Dumitru Pantazi din campania electorală nu sunt onorate de ApaVital. Dacă atunci când cerea votul pășcănenilor, edilul șef afirma cu tărie că după alegerile locale nu vor fi debranșări la apă, acum zi de zi, angajații operatorului de apă-canal debranșează câte una sau mai multe scări de bloc.

 

 

Ieri a venit rândul celor care locuiesc în blocul C4 din zona vale, să rămână fără apă. Dacă în primă fază, miercuri, cetățenii au reușit să-i împiedice pe angajații ApaVital să le ia contorul de branșament, joi angajații societății ieșene și-au îndeplinit cu succes misiunea. Au spart lacătul căminului și au debranșat întreg imobilul, deși în el locuiesc si persoane ce sunt cu plățile la zi.

Nemulțumirea oamenilor a fost exprimată și pe Facebook, acolo unde autoritățile locale sunt „declarate nule”. Mai mult, pășcănenii spun că debranșarea a fost făcută fără a se respecta standardele igienico-sanitare, conducta rămânând deschisă într-o baltă insalubră.

„C4 fără apă!!! Condiția celor de la ApaVital este de a plăti la zi factura pe întregul bloc! Nu au facut convenții individuale deşi apometru este scos pe casa scarii încă din 2006 ! Mai mult au ridicat apometru care alimentează cele 120 de apometre individuale, fără proces verbal și fără a pune sigiliu pe conducta care a rămas deschisă în apa infectată(genocid) 🙁 jumătate din locatari sunt la zi cu plata ceilalți locatari nu au mai locuit în bloc de o perioadă bună de timp! Cui să ne adresăm?!!! Cine poate face dreptate?! Poliția nu a răspuns din mai 2015 la sesizarea locatarilor de la C4 în legătură cu problemele de debranșare și încercarea de infectare în masă. Rugăm toți oamenii cu potențial financiar și cu spirit de afaceriști(dezvoltatori) să se asocieze într-o firmă privată care să administreze Orașul! Declarăm autoritățile în frunte cu Primarul NULE ! ” este mesajul unui locuitor al blocului C4.

 

loading...
Advertisements

Related posts

Cea mai umilitoare achitare din istoria DNA Iaşi. Era vorba de dosarul cu cel mai mare prejudiciu!

Redacția

Cel mai vehement adversar al „sistemului mafiot Rățoi-Pantazi” devine consilierul primarului! Vezi despre cine este vorba!

Răzvan Grecu

Spitalul CF Pașcani nu are căldură din cauza unor lucrări de reabilitare termică care se execută în prag de iarnă

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site