NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

De astăzi începe distribuirea pensiilor. Cei care nu sunt acasă îşi iau banii de la Poştă

Ministerul Muncii începe joi plata pensiilor acordate din sistemul public, acestea urmând să fie achitate beneficiarilor până în 24 decembrie, prin intermediul CN Poşta Română SA (CNPR).

Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, a anunţat la începutul lunii decembrie că pensiile vor fi primite de beneficiari în avans, înainte de Sărbători.

‘Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a făcut demersurile necesare pentru a achita drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii în avans, în perioada 11 — 24 decembrie, prin intermediul CN Poşta Română SA (CNPP)’, a anunţat Rovana Plumb.

  

Potrivit comunicatului, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poştale au fost decalate, pentru a se asigura plata tuturor pensiilor înainte de Sărbători.

Advertisements

‘În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie (în cazul celor avizaţi la domiciliu). De asemenea, referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor (este vorba de băncile care au încheiate convenţii cu CNPP), aceste drepturi vor putea fi încasate la aceleaşi date ca în lunile anterioare, până în Sărbătorile de iarnă’, se mai spune în comunicat.

Advertisements

sursa ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Fermierii pot solicita până la 80% din valoarea subvenţiilor APIA, la agenţiile BCR

Redacția

Cine ar putea plăti poliţe RCA cu 50% mai ieftine și cum se calculează “Factorului N”

Redacția

ANOFM: Iaşul este pe locul şapte în ţară la numărul de locuri de muncă libere

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site