RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Curs festiv, la final de liceu, pentru elevii de la Colegiul “Unirea” (VIDEO)

Anul acesta, elevii de la Colegiul CF Unirea Paşcani au spart gheaţa în materie de cursuri festive de absolvire a liceului. Şi-au făcut curaj şi au decis să petreacă cu entuziasm această zi, deşi despărţirea de colegii de clasă nu este deloc uşoară.

 

 

  

Îmbrăcaţi cu robe şi toci, absolvenţii de la Unirea şi-au dat întâlnire în curtea şcolii, de unde au plecat spre sala de festivităţi a Casei de Cultură Mihail Sadoveanu.   

După poza de grup realizată pe scările mari, împreună cu profesorii diriginţi, absolvenţii de la Unirea au ajuns în piaţa Casei de Cultură, unde, de asemenea, s-au mai oprit pentru câteva poze.

În sala de spectacol îi aşteptau rudele şi prietenii veniţi să le fie alături în ziua absolvirii. Cursul festiv a fost prezentat de către profesor Anca Tătaru, iar în deschidere a vorbit preşedinta Consiliului Elevilor unirişti, Cristina Doroftei, dar şi directorul colegiului, profesor Daniela Orăşanu.

Momentul mult aşteptat a fost premierea absolvenţilor – şefi de promoţie care s-au remarcat pe parcursul celor patru ani de liceu. Este vorba despre Georgiana Munteanu, Claudiu Constantin Cotoc, Claudia Amarei şi Alin Budeanu. Au mai fost premiaţi Andreea Mihaela Nechifor, Mădălina Cozma, Constantin Roman, Ionuţ Buliga şi Cătălin Corloţean – pentru implicarea excepţională în proiectele şcolii.

Rând pe rând au urcat pe scenă toţi absolvenţii promoţiei 2013-2017 a Colegiului Tehnic de Căi Ferate Unirea Paşcani. Pentru ei urmează banchetul de final şi apoi Bacalaureatul.

{youtube}LWDVwvWPi3Q{/youtube}

Related posts

Guvernul alocă 100 de milioane de lei pentru cumpărarea de laptopuri, materiale sanitare și dispozitive electronice

Redacția

Când începe școala și când se iau vacanțele? Precizări de la Ministerul Educației

Redacția

Camelia Gavrilă despre elevii care se pregătesc pentru BAC-ul de toamnă: „Minuni nu se pot face“

Redacția
Încarcă...