RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum făcea George Simion evaziune fiscală pe vremea când vindea petarde pentru ultrași. „Frauda” partidelor la alegerile europarlamentare

Liderul AUR, George Simion, a spus în cadrul unui interviu că în perioada în care deținea o firmă care comercializa haine de brand din străinătate, produse pentru ultrași și petarde a făcut evaziune fiscală. Referitor la procesul electoral premergător europarlamentarelor, Simion a menționat că partidele nu ar avea cum sa strângă în mod real semnăturile necesare pentru participarea la alegeri.

George Simion: Nu a strâns nici USR-ul, nici AUR-ul aceste semnături FOTO Inquam Photos/George Călin

George Simion: Nu a strâns nici USR-ul, nici AUR-ul aceste semnături FOTO Inquam Photos/George Călin

Am avut carte de muncă, am avut o firmă ca antreprenor am făcut bani pentru ceea ce aveam nevoie eu la necesitățile mele personale, nu am cerut bani în stânga, în dreapta, m-am descurcat de la 15 ani, cum am putut. Societatea comercială pe care am avut-o, cu care am deschis un magazin în Calea Moșilor (…) Am vândut haine de brand din Marea Britanie și din Germania, am făcut importuri, am făcut producție în România, am câștigat bani”, a povestit George Simion, în cadrul unui interviu cu Valeriu Nicolae, pe canalul de Youtube „Starea Natiei Oficial”.

  

Întrebat dacă a câștigat „puțini, foarte puțini bani”, Simion a afirmat că: „scriptic,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Parlamentul alege noua conducere a ASF. Primele nume vehiculate SURSE

Redacția

Sediul BEC a fost inundat, au fost distruse 40.000 de semnături ale partidului lui Florin Călinescu. Judecătorii au arătat hibele legislației privind verificarea listelor

Redacția

Gabriel Zetea (PSD): „Cred că peste 90% din pachetul de măsuri este propus de PSD. 7 miliarde ar putea fi folosite din fonduri europene”

Redacția
Încarcă...