RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum explică Biroul Electoral Central componența sa și excluderea reprezentanților PMP, REPER și Forța Dreptei UPDATE

Procesul verbal privind constituirea BEC pentru alegerile din 9 iunie explică de ce formaţiunile PMP, Forţa Dreptei şi REPER nu au reprezentanţi în Birou, judecătorii explicând fiecare caz în parte. De asemenea, protocolul Alianței Dreapta Unită a fost respins, decizie atacată la ÎCCJ de Opoziție.

PMP și Forța Dreptei nu au reprezentat nici în BEC FOTO Inquam Photos

PMP și Forța Dreptei nu au reprezentat nici în BEC FOTO Inquam Photos

UPDATE  Alianța Dreapta Unită va contesta la ICCJ respingerea protocolului de alianță de către Biroul Electoral Central.

  

Alianța Dreapta Unită consideră abuzivă decizia de astăzi a Biroului Electoral Central luată la solicitarea PSD și votată și de PNL. Este doar o încercare de a împiedica cele trei partide – USR, PMP și Forța Dreptei – să participe în alegeri ca o alianță puternică de dreapta. Alianța Dreapta Unită va contesta la Înalta Curte de Casație și Justiție decizia Biroului Electoral Central, luată la solicitarea PSD”, anunță reprezentanții Alianța Dreapta Unită.

—-

Se constată că propunerea de desemnare a doamnei Ruxandra Daniela Mihai – reprezentat al Partidului Mişcarea Populară, desemnat prin adresa nr. 150/15.03.2024 semnată de domnul Eugen Tomac şi de domnul Ionuţ Simionca. Raportat la datele publice înscrise în Registrul partidelor politice la data prezentului,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

OPINIE De ce studierea Holocaustului, alături de perioada comunistă, la materia istorie în școală este utilă

Redacția

10 vămi deschise la granița cu Ungaria și două culoare de tranzit

Redacția

Ministrul Muncii, mesaj de 1 Mai: „Criza din piaţa muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic persoanele vulnerabile”

Redacția
Încarcă...