RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CTP: Domnul Cîţu are un singur obiectiv – să fie “preşmier”

„Deci, ne găsim într-o etapă nouă, în care dl. Cîţu nu mai are treabă nici cu dl. Iohannis, pentru că domnul Ciucă a fost clar propunerea domnului Iohannis. Şi acum, dl. Cîţu spune: „Nu. Nu e dl. Ciucă. Bine, sunt eu, e clar, cine să fie decât eu?”

Domnul Cîţu a declanşat toată această vânzoleală sângeroasă care durează de trei luni de zile – sângeroasă nu pentru dl. Cîţu şi pentru politicieni, sângeroasă pentru cetăţenii care mor prin spitale şi de alte lucruri decât de COVID în perioada asta în care România nu are guvern legitim – a declanşat-o ca să fie ce? Are un singur obiectiv: să fie preşmier. Adică, şi preşedinte de partid, şi premier. Vrea să fie preşmier omul şi pentru asta, din câte văd, este capabil de orice, adică n-are limite domnul Cîţu.

Acum a reuşit să-l surclaseze şi pe Iohannis, pentru că au pornit amândoi în operaţiunea „Dărâmarea”. Acum, el a luat-o în faţă, are o lungime de cal domnul Cîţu faţă de domnul Iohannis în momentul în care spune „Ciucă nu e o soluţie”.  Singurul lucru care îl interesează în povestea asta este să fie el preşmier”, a comentat, vineri seara,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

România va trimite vineri primul pacient în starea gravă în Austria. Ce alte state au mai promis ajutor

Redacția

Poveștile celor doi „tricolori” care au marcat în victoria României cu Israel: Parcursul lui Pușcaș și Hagi în fotbal

Redacția

10 idei de turism în România care merită testate în 2022: de la un sat din lut, la tiny houses sau cazări în copaci

Redacția
Încarcă...