RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cristian Ghinea va participa la întâlnirea cu Ursula von der Leyen pentru semnarea PNRR: Premierul mi-a propus să rămân ministru și am refuzat/ Toate zvonurile legate de revenirea în guvern fără refacerea coaliției cu USR PLUS sunt fake news

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat, sâmbătă seară, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că toate zvonurile legate de posibilitatea ca el să revină în Cabinetul Cîțu fără refacerea coaliției cu USR PLUS sunt fake news.

Ghinea a mai subliniat că premierul i-a propus să rămână ministru dar a refuzat. Totodată, fostul ministru a adăugat că a lucrat bine cu premierul și cu ceilalți miniștri din Guvern.

Cristian Ghinea a adăugat că va participa luni la întâlnirea cu Ursula von der Leyen pentru că ”PNRR este al României:

  
  • ”Premierul Cîțu mi-a propus să rămân ministru și am refuzat, ceea ce confirmă și el. Toate zvonurile legate de presupuse negocieri sau posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliției din care să facă parte USR PLUS sunt fake news. Am lucrat bine cu premierul și cu toți miniștrii din Guvern, nu e nici un secret. Obiectivul urmărit cu îndârjire a fost să avem un PNRR viabil, susținut de toată Coaliția. Am realizat acest obiectiv. Nu este un secret, am mai spus-o: am lucrat efectiv la PNRR și am reușit să îl agreez cu Comisia Europeană chiar până în ultima clipă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Pentru triajul epidemiologic, la Spitalul Municipal de Urgență Roman, pentru Secția de Pediatrie s-a montat un container tip birou, donat de omul de afaceri romașcan George Biciușcă

Redacția

VIDEO Novak Djokovic, în finala Wimbledon 2023 – În luptă cu recordurile

Redacția

La Palatul Primăverii din București, fosta reședință a soților Ceaușescu, domnește un kitsch fără limite

Redacția
Încarcă...