NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Regional

Crimă îngrozitoare! Un bărbat din Hârlău și-a ucis soția după priveghiul mamei. Victima a fost găsită de una dintre fiice

Un bărbat de 50 de ani din oraşul Hârlău a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat într-un dosar de omor. Ioan Iancu nu este mulţumit de sentinţa primită de la Tribunal şi a formulat apel, procesul său urmând a se relua în perioada următoare.

Conform motivării primei instanţe, individul şi-a ucis soţia cu care avea patru copiii. S-a întâmplat la începutul acestui an, pe 23 ianuarie. În acea zi, victima a revenit de la un spital din Iaşi, unde a efectuat dializă. Spre seară, soţul acesteia se afla la priveghiul mamei sale şi se afla în stare avansată de ebrietate, conform judecătorilor.

La un moment dat, Ioan Iancu a plecat acasă, ceea ce i-a neliniştit pe copiii acestuia, care ştiau că individul obişnuieşte să fie agresiv cu soţia atunci când bea. Una dintre fiice a sunat-o pe mamă, care i-a spus că Iancu o înjură. În câteva minute, victima a sunat-o din nou pe victimă şi i-a spus să vină acasă deoarece Iancu o bate.

Fiica a mers în fugă spre locuinţa părinţilor, unde a găsit-o pe victimă plină de sânge. Fusese lovită cu pumnii şi picioarele în zona capului.

În doar câteva minute, victima şi-a pierdut cunoştinţa iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical. A doua zi, însă, femeia a decedat. 

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Prognoza meteo 21 septembrie – 19 octombrie. Toamnă lungă și frumoasă

Redacția

Alertă de inundații pe Prut inclusiv pe raza județul Iași. Se dă drumul la viiturile din amonte

Redacția

Cotnari – un loc plin de legende, tradiții și credință (VIDEO)

Redacția
Încarcă...