RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Costel Alexe, Președintele CJ Iași: Iașul va avea o Sală Polivalentă de 10.000 de locuri (P)

Guvernul României a trecut proiectul de HG pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții pentru Sala polivalentă din Iași! Potrivit normativului, finanţarea obiectivului de investiţii se face de la bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. 

Valoare estimată a lucrărilor este de 475.928.489,15 lei, inclusiv TVA, circa 96 de milioane de euro. Investiția va dura cel mult 24 de luni și va fi realizată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Iașul, prin organizarea evenimentului internațional de ESports, a demonstrat că are abilitatea de a gestiona evenimente de o asemenea anvergură dar pentru a maximiza asemenea oportunități are nevoie de o infrastructură sportivă modernă, pe care o merită din plin.

„Statul român avea o datorie morală față de Iași de a investi în construirea acestui obiectiv important pentru comunitatea noastră. Ca și în cazul celorlalte investiții majore de care Iașul a beneficiat în ultimii ani, este meritul administrației liberale locale și județene și a guvernării liberale, prin președintele Senatului Nicolae Ionel Ciucă și ministrul Dezvoltării Adrian Ioan Veştea, că proiectul Sălii Polivalente a fost prioritizat.

  

Parteneriatul pe care îl avem cu autoritățile centrale este pentru Iași, pentru comunitatea noastră, pentru dezvoltarea acestui județ frumos care a așteptat aceste investiții prea mult timp. Fiecare proiect care devine realitate este o reparație morală față de această comunitate și un angajament pe termen lung pe care ni-l asumăm pentru dezvoltarea județului Iași.

Sala Polivalentă a fost unul dintre obiectivele asumate de Partidul Național Liberal care, iată, devine un angajament îndeplinit!” a precizat Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

Related posts

Consiliul Județean Iași solicită preluarea proiectului Variantei de Ocolire Podu Iloaiei

Redacția

Măsuri de prevenire a înecului

Redacția

Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani, sărbătorește Zilele Școlii în perioada 5-8 noiembrie 2014

Redacția
Încarcă...