RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Copil de 12 ani, atacat de un câine din rasa Amstaff pe care stăpânul l-a lăsat liber pe stradă, fără botniţă

Un copil de 12 ani a fost atacat, duminică după amiază, de un câine din categoria celor încadraţi în rase periculoase, pe care stăpânul îl lăsase pe stradă fără lesă şi fără botniţă. Băiatul a fost muşcat de un picior, fiind dus de urgenţă la medic. Pe numele stăpânului animalului a fost deschis dosar penal, transmite News.ro

Incidentul a avut loc pe strada Bobăii din comuna gorjeană Turburea, unde un bărbat de 31 de ani, localnic, şi-a lăsat în libertate, câinele din rasa Amstaff, fără lesă şi botniţă, animalul atacând un copil de 12 ani, din comuna Turburea.

„Minorul a fost muşcat de câine de membrul superior stâng şi a fost transportat de familie la Centrul de Permanenţă din localitatea de domiciliu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, transmit poliţiştii gorjeni.

Pro

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Noul Cod Silvic, dispute şi explicaţii. Guvernul vrea un număr de urgenţă pentru cei care reclamă defrişări

Redacția

GSP: Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”

Redacția

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, vine marți în vizită în România. Discuții cu președintele Klaus Iohannis înainte de summit-ul decisiv al NATO

Redacția
Încarcă...