NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Controale în abatoarele din judeţul Iaşi

Inspectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi vor demara zilele acestea o serie de controale. Motivul îl reprezintă scandalul care a apărut după identificarea cărnii de cal în produse alimentare ce erau la comercializare. Acum vor fi efectuate controale în abatoarele din judeţul Iaşi.

 

Seria controalelor a fost solicitată de către Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Totodată, cei de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi vor avea de raportat dacă a fost depistată carne de cal procesată în judeţ, în anul 2012.

Mai trebuie precizat faptul că în judeţul Iaşi sunt doar cinci abatoare autorizate dintre care unul pentru carne de porc la Kosarom, altul pentru bovine la Paşcani iar pentru păsări sunt două abatoare la Tg. Frumos şi unul la Podul Iloaiei. Pînă acum nu au fost depistate probleme după cum au precizat cei de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi.

sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primarul a retras protocolul prezentat de ApaVital, la presiunea consilierilor și ziariștilor. Pantazi trimis să negocieze soarta angajaților preluați și problema apei meteorice

Marius Parteni

NewsPascani.com a avut din nou dreptate: HCLM Pașcani privind majorarea prețului la energie termică este ilegală! (DOC)

Răzvan Grecu

Sătul să audă problemele cetățenilor, primarul Dumitru Pantazi vrea să instaureze cenzura! Pericolul de electrocutare a copiilor nu-l impresionează!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site