NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consultantul și-a terminat treaba! CLP Ecoserv va avea manager nou de anul viitor!

Etapa finală a selecției managerului de la CLP Ecoserv SRL s-a încheiat, consilierii locali vor fi chemați să aprobe propunerea consultantului. La selecția organizată de Fox Management Consultants și-a depus candidatura o singură persoană. Este vorba despre Dumitru Chiuariu, actualul director interimar al societății amintite.

În urma procedurilor de evaluare, actualul director interimar, Dumitru Chiuariu, a obținut încrederea consultantului și va fi prezentat spre aprobarea legislativului local cel mai probabil înainte de 5 ianuarie 2022, dată la care mandatul interimar expiră.

Etapele de desfăşurare ale procesului de recrutare şi selecţie au fost următoarele:

  • Evaluarea prealabilă a dosarelor de candidatură care alcătuiesc lista lungă
  • Evaluarea finală a candidaţilor selectaţi în lista scurtă. Interviul.

Pentru a participa la acest concurs, cei interesați trebuiau să îndeplinească o serie de condiții. Să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată, să cunoască limba română, să aibă capacitate deplină de exercițiu, să nu aibă înscrieri în cazierul fiscal și judiciar, să aibă o experiență relevantă în domeniul managementului și consultanței, să nu fi fost destituit dintr-o funcție publică sau să nu fi încetat contractul individual de muncă pentru motive imputabile salariatului în ultimii 3 ani și să aibă experiență în domeniile care oglindesc activitatea societății.

  

Dosarul de înscriere trebuia să cuprindă în mod obligatoriu următoarele documente:

  • copia actului de identitate;
  • copia diplomelor de studii;
  • curriculum vitae
  • Documente/adeverință în original din care rezultă experiența în administrarea /managementul unor societăți comerciale, inclusiv din sectorul privat.
  • Copie carnet de muncă și extras revisal sau adeverință după caz.
  • Cazierul judiciar Cazier fiscal
  • Adeverinţa medicală care atestă starea de sănătate corespunzătoare

După analiza dosarelor, expertul independent va întocmi o listă scurtă din care comisia numită de primar va selecta pe cel care va ocupa funcția de administrator al CLP Ecoserv SRL. Din această comisie fac parte trei funcționari publici: Costel Beciu, Marius Vlad și Ana Grigoraș.

Advertisements

Related posts

Prefectul Județului la Pașcani. A discutat cu reprezentanții Primăriilor despre problemele de fond funciar și activitatea comisiilor locale!

Marius Parteni

Doi președinți de asociație din Pașcani au depus la Primărie o solicitare prin care cer întâlnire publică pentru dezbaterea proiectelor inițiate de societatea civilă împotriva ApaVital!

Teona Gherasim

Republica Pantazi: Jurnaliștii incomozi puși să plătească sume imense pentru informații ce au caracter public! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...