RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul de Administrație propune multiplicarea activității la Prest Serv Apa. Formație de lucrări pentru instalații și închirieri de utilaje

Pe data de 15 august a avut loc ședința Consiliului de Administrație al societății Prest Serv Apa Pașcani. Cu acestă ocazie s-au stabilit o serie de lucruri importante pentru viitorul societății.

 

În prima fază s-a discutat despre noua organigramă.Astfel, din 145 de angajați, cât avea Prest Serv înainte de cedarea serviciului de apă și canal către ApaVital Iași, în momentul de față pe schema de personal mai apar doar 52 de angajați dintre care 20 TESA și 32 de muncitori. Mai mult, a fost înființată și o formație de lucrări pentru instalații, formată din 4 muncitori a căror activitate va fi aceea de a scoate instalațiile afară din apartamente. Dacă pășcănenii vor apela la serviciile acestei formații, atunci este posibil ca societatea să mai facă angajări în acest sector.

  

”Despre organigramă vă pot spune, că am intenționat cu personalul care a mai rămas să înființăm o formație de lucrări pentru instalații, vrem să scoatem instalațiile afară din apartamente, practic ceea ce făceam și înainte. Într-o primă fază noi am prins la acest sector patru oameni, care sunt angajați pe perioadă determinată”, ne-a declarat Ioan Prisecaru, directorul Prest Serv Apa Pașcani.

Un alt lucru important discutat este o altă activitate pe care membrii CA ului au propus-o și anume, închirierea utilajelor din dotarea societății. Vorbim despre 19 utilaje: autobasculante, autocamioane, automacarale, buldoexcavator, ifron, castor, dar și autoutilitare. Închirierea se va face pe minim două ore, iar prețurile diferă de la un utilaj la altul. De exemplu prețul închirierii unei autobasculante este de 30 lei/h, iar  transportul diferă de la 3,5 lei/km în județ la 4,2 lei/km în interurban.

”Închirierea lor va fi în funcție de solicitări, nu numai a celor de la ApaVital. Noi am făcut o situație petru costurile noastre ca să putem aduce un plus de venituri”, a declarat Ioan Prisecaru, directorul Prest Serv Apa Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

VIceprimarul Vasile Axinte a înlăturat unul dintre conflictele de interese din proiectul de hotărâre ce prevede însușirea unei expertize contabile ce scoate basma curată firmele fostului și actualului primar! Vezi ce conflict de interese a rămas!

Marius Parteni

Ședință de Consiliu Local Târgu Frumos, 24 noiembrie 2022 (VIDEO)

Redacția

Direcţia Silvică Iaşi face zeci de mii de euro anual din vânătorile organizate pentru străini

Redacția
Încarcă...