NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Semafoarele din intersecții dau bătăi de cap autorităților! Ar trebui închise?

Aproape că nu există zi în care semafoarele din Pașcani să nu funcționeze. S-a întâmplat și ieri seara, în intersecția străzilor Moldovei cu Grădiniței, în zona cunoscută Constructorul.

Apelul unui jurnalist de la Actualitatea Tv a mișcat autoritățile care au trimis în zonă un echipaj de la Poliția Locală și pe șeful de la Gospodăria Comunală. Mai târziu și-a făcut apariția și viceprimarul Cristian Rățoi.

Advertisements

Semaforizarea intersecției a fost oprită pentru a fi evitate evenimente rutiere. Nu este pentru prima dată când apar asemenea situații.

Încă de la punerea în funcțiune a acestor semafoare, comisarul șef Daniel Vârlan, pe atunci șef al Biroului Rutier Pașcani a avertizat asupra modului cum funcționează aceste semafoare, care au fost puse în funcțiune fără acordul Comisiei Tehnice de la nivelul IPJ Iași.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Firma din Harghita care a încasat degeaba aproximativ 200.000 lei de la Primărie este anchetată de DNA

Răzvan Grecu

Beznă în cartiere și la trecerile de pietoni: Primarul se joacă cu viețile pășcănenilor!

Marius Parteni

Dionisie Afloroaei este deranjat că NewsPascani.com l-a acuzat pe primarul Dumitru Pantazi de un tun de 3.000.000 de euro din bani europeni. În 2008 el îl cataloga pe același domn drept Mafiot. NewsPascani.com va sesiza DNA!

Răzvan Grecu
Încarcă...