NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Congresul Național al Profesorilor Economiști

Trei cadre didactice au fondat o asociație non-guvernamentală intitulată Asociația Profesorilor Economiști, iar sâmbătă, 2 februarie, a avut loc prima întâlnire.

Evenimentul s-a desfășurat în în Sala de Conferințe de la Palatul Muzeal ”Al. I. Cuza”, Ruginoasa. În cadrul primei ediții a Congresului Național al profesorilor Economiști au fost puse la punct mai multe detalii, privind activitatea asociației : realizarea unui auxiliar (aplicații practice) cu colectiv de autori, avizat de MEN, organizarea unor competiții la nivel de țară, Obținerea autorizației pentru desfășurarea cursurilor de formare profesională, etc. Asociația a fost fondată de profesor economist Carmen Diana Stănescu , alături de  profesoarele  Blagoci Angelica și  Cătălina Fedeleș.

loading...
Advertisements

Related posts

Modele de subiecte pentru bacalaureat, publicate pe site-ul Ministerului Educației

Redacția

Invitaţi de seamă la sesiunea de Comunicări Ştiinţifice despre Domnitorul Cuza, organizată de Şcoala Postliceală Sanitară, Centrul de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt”

Ema Roman

Sistemul de învăţământ îşi schimbă legea din nou. Mirel Pristavu, preşedintele Sindicatului Învăţământ „Spiru Haret”: „Statutul de cadru didactic este călcat în picioare, în momentul de faţă fiind ca o Cenuşăreasă a învăţământului românesc”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site