RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Comunicat de presă: Trupele de dans de la Școala Specială au obținut locul I la etapa județeană a concursului ,,Împreună pentru viitor”

Un nou succes obținut de trupele de dans ale școlii noastre. După participarea de anul trecut de la Festivalul Național sâmbătă, 5 aprilie 2014, pe scena Liceului de artă ,,Octav Băncilă” din Iași, Școala Gimnazială Specială Pașcani, Liceul Teoretic ,,M.Costin” şi Liceul Tehnologic Valea Seacă structura Conţeşti, au oferit tuturor celor prezenți un exemplu de implicare, solidaritate şi voluntariat la concursul de dans ,,Împreună pentru viitor” din cadrul SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară).

Atât echipa de dans modern ,,Iris” cât si cea de dans tradițional ,,Busuiocul”, alcătuite din elevi beneficiari şi elevi voluntari de la cele trei instituții de învățământ au reușit să impresioneze juriul prin prestația lor artistică şi să obțină locul I la etapa județeană a concursului. Juriul a avut în componență și doi profesori coregrafi de la Liceul de artă ,,Octav Băncilă” şi un reprezentant al ISJ Iași. Astfel, cele două echipe alături de coordonatorii lor, prof. Gîrbu Adriana, Plaiu Oana, Puiu Mirela, Novac Daniela, Pasat Carmen, director Nedelcu Gabriela, tehnician sunet Iftimi Mihai, vor participa în data de 26 aprilie la etapa regională a concursului care se va desfășură la Vaslui.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tablete și echipamente IT pentru elevii din județul Iași

Oana Cordoneanu

Calitatea învăţământului, în scădere. S-a înjumătăţit numărul de cadre didactice care îşi dau definitivatul

Redacția

Colegiul “Sadoveanu” – premiu important în cadrul proiectului “Avanpremieră pentru carieră”

Redacția
Încarcă...