RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Companii mari din ţară recrutează studenţi la Iaşi

Reprezentanţii conceptului BuzzCamp, în parteneriat cu Liga Studenţilor Economişti de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, vor organiza mâine un eveniment intitulat „Game of Professions“, când studenţii şi absolvenţii din Iaşi au posibilitatea să participe la conferinţe şi workshopuri susţinute de speakerii prezenţi la eveniment, să afle informaţii valoroase despre mediul de lucru real din companii şi să fie reperaţi sau angajaţi de către acestea.

 

Pe lângă avantajele menţionate, participanţii vor primi sfaturi de orientare în carieră şi dezvoltare personală de la speakerii prezenţi la eveniment. „Tema celei de-a 17-a ediţii a celui mai longeviv eveniment din ţară dedicat dezvoltării personale şi orientării în carieră este Game of Professions. Evenimentul îşi propune să ofere tinerilor oportunitatea de a interacţiona în direct cu angajatorii şi sfaturi pentru a-şi urma pasiunile şi visurile profesionale“, au spus organizatorii.

  

La ediţia de la Iaşi vor participa companii precum Enel, BRD, HeidelbergCement, Accenture şi Evomag. „Evenimentul va acoperi de această dată opt judeţe – Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova, Braşov, Sibiu şi Constanţă, iar până în prezent s-a bucurat de atenţia unui număr de 18.000 de participanţi şi peste 100 de companii“, au adăugat organizatorii. Participarea este gratuită la eveniment, dar locurile sunt limitate şi doritorii trebuie să se înscrie în prealabil.  

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

Loteria bonurilor fiscale

Redacția

Atenţionare de călătorie: Grevă naţională a transportatorilor aerieni din Italia

Redacția

Târgul Fermierilor de la Ruginoasa: Dan Constantin – „2013, anul direcțiilor de dezvoltare ale agriculturii românești” (FOTO – VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...