NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisia pentru Zilele Municipiului s-a întrunit astăzi. Vezi care sunt propunerile de artiști. Cine vreți să cânte la Pașcani?

Pregătirile pentru evenimentele de zilele municipiului necesită mult timp, discuții și negocieri, motiv pentru care, au început deja propunerile pentru organizare.

Prima ședință a avut loc astăzi, ocazie cu care, consilierii, alături de managerii de la instituțiile din oraș, au stabilit primii pași în organizarea programelor artistice.

Evenimentul va avea loc în perioada 3-5 iulie la baza sportivă a CSM Pașcani.

  

 Comisia de organizare a Zilelor Municipiului este condusă de viceprimarul Vasile Axinte, iar din ea fac parte: consilierii- Vasile Bălău, Benone Mihuț, Codrin Toma, Adriana Dondaș, toți din PSD, Ioan Danu (PC) , Mirela Ancuța- inspector Compartiment Sport, Cultură, Culte din cadrul Primăriei Pașcani, Dana Calistru-director Casa de Cultură, Mihaela Cojocaru-director Bibliotecă, Cristian Menegon-purtător de cuvânt Primăria Pașcani, Bogdan Mandric-director Club Sportiv Municipal, Gabriel Ciopraga-director Clubul Copiilor, Ștefan Popa-șef Serviciu Gospodăria Comunală, Alexandru Apetrei-consilier Compartimentul Patrimoniu și Contracte, Eduard Dumea- director Eco-Salubritate, Vasile Avasiloaie-șef Poliția Locală, Ștefan Jilavu-șef Birou de ordine Publică Poliția Municipală.

Președintele comisiei, viceprimarul Axinte, le-a vorbit celor prezenți despre ofertele pe care le-a primit din partea mai multor firme. S-a stabilit în unanimitate să se continue colaborarea cu firma care s-a ocupat și anul trecut de partea tehnică a evenimentului. Mai exact, este vorba despre Axial Music din Bacău.

Mai departe, au fost discutate variantele pentru cel sau cea care se va ocupa de prezentare, în cele trei zile de spectacole. Printre propuneri au fost: Daniel Iordăchioaie și Corina Dănilă,  Daniel Buzdugan și Mihai Morar sau Andi Moisescu.

Tot astăzi, s-a discutat ce artiști vor urca pe scenă, începând cu ziua de vineri, 3 iulie. Astfel că, la fel ca în fiecare an, prima zi este dedicată talentelor locale care nu sunt deloc puține. De alegerea și contactarea acestora se vor ocupa reprezentanții Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” din municipiu.

 Ca noutate, Casa de Cultură alaturi de Clubul Copiilor doresc anul acesta să organizeze în centrul Municipiului o demonstrație de karting.

În ziua de sâmbătă, 4 iulie, vor presta, cel mai probabil, doi soliști de muzică populară, un solist de pop-rock și o formație, în timp ce duminică urcă pe scenă doi soliști de pop-rock și un ansamblu folcloric.

Pe segmentul etno a fost propusă și Adriana Antoni, considerându-se că ar putea fi pe plac multora dintre pășcăneni.

Din lista de artiști propuși pentru a asigura spectacol de Zilele Orașului, cei mai des amintiți au fost Voltaj, Ștefan bănică Jr., Cargo și Loredana. De asemenea, au fost luate în calcul colaborări cu:

-Corina Chiriac

-Bandidos

-Doinița și Ionuț Dolănescu

-Ioan Ghiuri Pascu & Blue Walkers

-Paraziții

-Ruby

-Compact

-Angela Rusu

-Mihai Ciobanu

-Amadeus

-Maxim

-Ion Paladi

-Taxi

-Zdob și Zdub

-Ansamblul Folcloric Codrii Neamțului

-Ansamblul Folcloric Cununa de pe Someș

-Mircea Baniciu & Vlady Knejevici &Teo Boar

-Ansamblul Folcloric “Busuiocul” Bacău 

 La asta s-au rezumat discuțiile de astăzi. După ce vor fi contactați artiștii, va avea loc o a doua ședință, în săptămâna următoare, când va fi prezent și Florin Lupancu, de la firma de organizare, Axial Music. Bugetul alocat organizării acestui eveniment este de 300.000 lei.   

 NewsPascani.com vă invită pe această cale să faceți o propunere membrilor comisiei de organizare în privința activităților și artiștilor pe care doriți să îi vedeți pe scena de la Pașcani. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

R.A.G.C.L a rămas fără gaz și nu mai furnizează apă caldă!

Oana Cordoneanu

Scăpați de penalități dacă achitați debitele către RAGCL. Iată ce facilități mai acordă regia!

Ema Roman

Primăria Paşcani are din nou purtător de cuvânt – Cristian Menegon şi-a reluat funcţia

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site