RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Coloane de maşini formate pe distanţe de kilometri pe Valea Prahovei / Poliția recomandă rute alternative

Valori ridicate de trafic se înregistrează duminică pe DN 1 Braşov-Ploieşti, Poliţia recomandând conducătorilor auto să opteze pentru rute alternative, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Astfel, la Comarnic se înregistrează trafic intens pe sensul de mers Bucureşti către Braşov, fiind formată coloană în mişcare de la kilometrul 101 (localitatea Nistoreşti) până la kilometrul 106.

La Buşteni, pe sensul de mers Ploieşti către Braşov este înregistrată coloană în mişcare de la kilometrul 128 (localitatea Poiana Ţapului) până la kilometrul 131 (localitatea Buşteni), iar pe celălalt sens, aglomeraţia începe de la kilometrul 138 (staţiunea Predeal) până la kilometrul 131 (staţiunea Buşteni).

Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

  

De asemenea, începând cu ora 12,45, au fost instituite dispozitive de îndrumare şi informare a şoferilor cu privire la optarea pentru rutele alternative, în localităţile Dârste (DN1/DN 1A), Predeal (DN1/DN 73A) şi Râşnov (DN 73/DN 73 A).

Pentru evitarea aglomeraţiei pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative şi a intervalelor orare.

Astfel, pentru DN 1 Braşov – Ploieşti – Bucureşti, pot fi folosite ca alternative,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Topul județelor după cazurile COVID-19 – București sare de 3.000 de cazuri / ​GRAFIC Rata de infectare la nivel național și în fiecare județ

Redacția

Cum explică liderii Coaliției conflictele PNL-PSD de la nivel local: conducem două partide foarte orgolioase

Redacția

E rusesc, dar nu se vede. Trucurile companiilor pentru a continua să cumpere petrol din Moscova și să câștige mulți bani

Redacția
Încarcă...