NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Colegiul tehnic CF Unirea: Program artistic pentru a sărbători Ziua Unirii Principatelor Române și Ziua Școlii (VIDEO)

Unirea Principatelor Române din anul 1859 a fost sărbătorită în avans de elevii și profesorii Colegiului Tehnic CF „Unirea ” din Pașcani. Coordonatorii activității au fost profesorii Felicia Cojocariu și Gabriel Bugioeanu.

 Evenimentul s-a desfășurat pe data de 22 decembrie. Elevii și-au arătat talentul artistic, actoricesc prin cântece, poezii patriotice și dans.

A fost pregătit un program artistic închinat personalității lui Alexandru Ioan Cuza, artizanul Micii Unirii. Evenimentul s-a încheiat cu hora unirii, în care s-au prins rpofesorii și elevii.

  

În săptămâna  19 ianuarie – 24 ianuarie 2015  la Colegiul Tehnic de Căi Ferate ,,Unirea” Pașcani  activitățile dedicate „Săptămânii de Istorie la Iași”  se  desfăşoară  sub titlul:  „UNIREA În săptămâna  19 ianuarie – 24 ianuarie 2015  la Colegiul Tehnic de Căi Ferate ,,Unirea” Pascani  activitatile dedicate „Săptămânii de Istorie la Iași”  se  desfăşoară  sub titlul:  „Unirea PRINCIPATELOR ROMÂNE”  în cadrul proiectului transdisciplinar ,,UNITATEA NAȚIONALĂ – UN VIS IMPLINIT”.

{youtube}JGQJdn2WXF0{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Şofer lovit la cap după un accident la trecerea de pietoni din faţa şcolii I. Cantacuzino

Marius Parteni

„Verde la educație” în parcarea LIDL Pașcani

Oana Cordoneanu

Lista consilierilor locali care fac parte din CA-urile unităților de învățământ și din comisia pentru evaluarea calității în unitățile de învățământ

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site