RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CM Rugby: Arbitrul video al finalei a primit ameninţări cu moartea: „O să te vânez şi o să-ţi tai gâtul”

Tom Foley, arbitrul video al finalei Cupei Mondiale de Rugby dintre Africa de Sud şi Noua Zeelandă (scor 12-11), a mărturisit că a primit ameninţări cu moartea pe rețelele de socializare.

Noua Zeelandă – Africa de Sud, finala CM Rugby 2023Foto: Lewis Joly / AP / Profimedia

Africa de Sud, campioana lumii la rugby – Victorie dramatică cu Noua Zeelandă

  

Arbitrul Tom Foley și amenințările primite după finala CM Rugby: „Sper ca familia ta să moară într-un teribil accident de maşină”

În cadrul unui podcast prezentat de arbitra engleză Sara Fox, Tom Foley a explicat diferitele ameninţări la adresa sa şi a familiei sale: „Lucruri de genul: Sper ca familia ta să moară într-un teribil accident de maşină. O să te vânez şi o să-ţi tai gâtul”.

Copiii săi au fost şi ei victime, după ce şcoala lor a primit o scrisoare de ameninţare, scrie News.ro.

Arbitrul video i-a liniştit însă pe ascultători: „Cele mai multe dintre aceste lucruri sunt acceptabile. Multe dintre ele provin de la războinici din spatele tastaturii. Dar când au suficiente informaţii pentru a face din asta o problemă, atunci devine îngrijorător”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cum putem evita durerile de spate atunci când muncim de acasă

Redacția

Top filme care nu trebuie ratate pe Netflix. Care sunt noutățile și care sunt cele mai vizionate producții/ ”Don’t look up”, o satiră la adresa lui Donald Trump, printre cele mai controversate producții

Redacția

Cod portocaliu de viituri în județul Tulcea din cauza ploilor abundente

Redacția
Încarcă...