NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Claudiu Târziu: Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50% la parlamentare

“Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50% (la alegerile parlamentare – n.r.) – şi ascultaţi-mă bine, nu vă uitaţi curios, n-am băut nimic şi sunt în toate minţile. Ştiu bine pe ce mă bazez. Avem posibilitatea asta. Românii au nevoie de noi şi ştiu un singur lucru: că nu om fi noi cei mai grozavi, dar suntem sinceri, bine intenţionaţi şi nu precupeţim niciun efort pentru a face ceea ce spunem”, a afirmat Claudiu Târziu, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai partidului din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Comform acestuia, AUR va prezenta, în luna septembrie, un draft al programului propriu de guvernare şi o primă echipă pregătită să preia guvernarea, din cele trei pe care intenţionează să le formeze.

Advertisements

“Noi avem şi soluţii, lucrăm la un program de guvernare, pe care o să îl anunţăm, din ideile lui generale, în septembrie, când vom anunţa şi o primă echipă de guvernare. Spun o primă, pentru că vrem să avem trei echipe de guvernare pe care să le antrenăm până în 2024, ca din acestea trei să facem un guvern foarte bun pentru România, care să nu piardă vremea şi care să nu d

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Criza politică se mută la nivel instituţii. Rezolvarea situaţiei la TVR şi Radio România, o peticeală legislativă

Redacția

Juan Martin Del Potro, aproape de faliment din cauza investiţiilor proaste făcute de tatăl său

Redacția

Kuleba: Cel mai ambițios scop al negocierilor cu Rusia, așteptate marți, este încetarea focului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site