NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, întrebat dacă anul se va încheia cu toţi miniştrii în funcţie: Nu am un glob de cristal / De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile

„De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile”, a afirmat, joi, Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă la Sinaia, precizând că evaluarea se referă la miniştri şi secretarii de stat. 

„Remanierea este un atribut al premierului şi ea va fi făcută în funcţie de rezultatele şi activitatea fiecărui ministru în parte”, a adăugat premierul. 

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Apărării, Ciucă a precizat că „trebuie să ne uită la ceea ce România a reuşit să obţină la Summitul de la Madrid”, MApN fiind „o componentă importantă în demersul politico-militar”. 

„Până în acest moment există pentru fiecare dintre noi (…) evaluări care pot fi considerate ca pozitive, dar şi evaluări care pot fi considerate a fi negative. MApN este un rezultat foarte bun pentru noi”, a mai afirmat premierul.  Întrebat dacă terminăm acest an cu toţi miniştrii în funcţie, Ciucă a declarat: „Am multe responsabilităţi şi instrumente la nivelul Guvernului, dar un glob de cristal nu am să pot să prezic ceea ce se întâmplă până la sfârşitul anului”.

Advertisements
Advertisements
  

Numele cele mai vehiculate pentru remaniere au fost Eduard Novak (susţinut de UDMR) şi Vasile Dîncu (PSD).

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Europa analizează ideea de a începe să abordeze Covidul precum gripa

Redacția

Cîţu, în şedinţa PNL: Noi trebuie sa trecem peste tot, dar cei de la USR nu vor nimic/ Despre Cioloş: M-a surprins neplăcut

Redacția

Will Smith „regretă profund” că l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site