RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, în mesajul de Anul Nou: Un 2024 în care „primează iubirea de țară”, pentru „democrație și pentru valorile europene”

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, în mesajul cu ocazia Anului Nou, faptul că în 2024 va trebui să fie urmărită dezvoltarea țării, fiind continuată promovarea valorilor europene și a celor democratice, aluzie la lupta dusă contra curentelor extremiste.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos

Președintele PNL, Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos

Ne aflăm, împreună, în fața unei noi etape, a unui nou an, pe care avem datoria să-l transformăm în punct de plecare pentru un viitor al dezvoltării. Un viitor în care primează iubirea de țară și un respect profund pentru istoria și tradițiile noastre, pentru democrație și pentru valorile europene și în care tot ceea ce facem e cu gândul la copiii noștri și la noile generații”, a afirmat Nicolae Ciucă, în mesajul pentru anul 2024.

  

Acestora avem datoria să le lăsăm o Românie mai bună, mai dezvoltată și mai sigură. Vă doresc un an nou plin de realizări și bucurii. Să aveți sănătate și liniște, alături de familii și de toți cei dragi. La mulți ani!”, a completat președintele Senatului.

Obiectiv îndeplinit parțial la final de an

Sâmbătă seară Guvernul PSD-PNL a bifat intrarea parțială în spațiul Schengen.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Accident rutier grav pe o șosea din Vrancea, soldat cu o persoană decedată şi trei rănite

Redacția

LIVE România – Belarus: 0-0 / Al doilea meci al Naționalei pentru preliminariile EURO 2024 și primul meci acasă

Redacția

Biserica Ortodoxă Rusă ia în considerare propunerea lui Șoigu privind canonizarea generalului Suvorov / A fost unul dintre puținii generali din istorie care nu a pierdut niciodată o bătălie / Este recunoscut ca fiind fondatorul orașului Tiraspol

Redacția
Încarcă...