RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîţu, despre filmuleţul cu Superman: „Asta e, am simţul umorului. Mie mi s-a părut funny şi am pus-o acolo“ VIDEO

Premierul Florin Cîţu a explicat joi seară care a fost „povestea” filmuleţului cu el în rol de Superman, un video care a făcut valuri pe reţelele sociale. El a spus că preferă să posteze lucruri distractive, muzică sau mesaje, ca “un mod de a comunica altfel”. În opinia lui, “lipsa simţul umorului” şi “încleştarea” reprezintă o problemă şi s-a declarat surprins de reacţia lui Ludovic Orban la clipul respectiv.

“Nu e prima oară când fac acest lucru. Am mai pus şi prin iarnă – era o poză cu mine şi Bernie Sanders, socialistul american, eram pe Lună. (…) Eu le primesc de la oameni, ele circulă, şi când mi se pare ceva funny – asta e, am simţul umorului, mi se pare bizar să nu mai existe simţul umorului în România – când mi se pare ceva distractiv, le pun şi râd de mine. (…) Dar ştiţi de ce mi s-a părut acela (filmuleţul cu Superman – n.r.) distractiv? Pentru că era aşa de bine făcut. Şi am şi spus tehnologia astăzi. Mi s-a părut foarte bine făcut. Era şi distractiv, bineînţeles. Era o parodie, clar. Dar era foarte bine făcut. De aceea l-am pus.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Încă şapte români din străinătate au murit de coronavirus. Toți în Germania

Redacția

Președintele senegalez Macky Sall amână pe termen nelimitat alegerile prezidențiale/ A făcut anunțul cu doar câteva ore înainte de începerea campaniei oficiale

Redacția

VIDEO Liga 1: Remiză între Rapid București și CS Mioveni

Redacția
Încarcă...