RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cioloş renunţă la COMASAREA tuturor alegerilor şi mandate de 5 ani pentru primari, şefi de CJ şi parlamentari


Dacian Cioloş a renunţat la propunerea privind comasarea alegerilor care figura, iniţial, în proiectul de guvernare trimis Parlamentului.

  

 

Dacian Cioloş a declarat, luni, la finalul întâlnirii cu grupul UDMR, că propunerea de comasare a alegerilor şi introducere a mandatului de cinci ani pentru toţi aleşii va fi scoasă din programul de guvernare, aceasta fiind una dintre solicitările societăţii civile fără susţinere în Parlament.

Întrebat dacă propunerea privind comasarea alegerilor va fi eliminată din programul de guvernare, Dacian Cioloş a răspuns afirmativ. “O să fie scosă. Deci programul de guvernare va fi adaptat în funcţie de aceste discuţii”, a declarat Cioloş, la insistenţele jurnaliştilor.

De asemenea, solicitat să comenteze propunerea ca parlamentarii să aibă un mandat de cinci ani, la fel ca şeful statului, aşa cum prevede programul său de guvernare, premierul desemnat Dacian Cioloş s-a arătat confuz: “Mandat de cinci ani? În ce sens? Nu. Gândiţi-vă că am făcut un program de guvernare în patru zile, ca premier desemnat, fără aibă miniştrii la dispoziţie cu care să se consulte”.

Citește articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Secretele metroului bucureştean. De ce au îngheţat inginerii pământul pentru a putea construi superba staţie Titan

Redacția

Polonia deschide o nouă ANCHETĂ cu privire la prăbuşirea aeronavei în care şi-a pierdut viaţa fostul preşedinte Lech Kaczynski

Redacția

S.C. G.N.CONSULTANȚĂ S.R.L, pierdut certificat de înregistrare fiscală și certificat constatator

Redacția
Încarcă...