NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cioloş: Am primit un mandat din partea preşedintelui, preşedintele ştim că este un apropiat al PNL-ului, asumat

Aici nu vorbim de negocieri, deci când vorbeşti de calcule cinice – hai să-l punem pe ăsta în faţă ca să pice ca să pot eu veni pe urmă cu a doua propunere şi să interpretez Constituţia într-un fel sau altul – asta nu e negociere”, susţine Cioloş.

“În momentul în care ne-am asumat această desemnare de premier am făcut-o deplin conştient. Nu mă consider tras pe sfoară, nu mă consider instrumentul nimănui, pentru că am făcut-o asumat, cu o decizie în partid şi în felul acesta mergem înainte, pentru că obiectivul nostru este să propunem o guvernare, indiferent ce calcule îşi fac unii sau alţii. Eu ştiu că în politica partidelor vechi, tradiţionale, să spun aşa, toate aceste calcule pe sub masă sau pe masă, speculaţii şi aşa mai departe fac parte din practica cotidiană a politicii. Noi am spus că vrem să facem un alt fel de politică şi acest alt fel de politică înseamnă să vorbeşti cu oamenii şi să spui direct ceea ce vrei. (…) Aici nu vorbim de negocieri, deci când vorbeşti de calcule cinice – hai să-l punem pe ăsta în faţă ca să pice ca să pot eu veni pe urmă cu a doua propunere şi să interpretez Constituţia într-un fel sau altul –  asta nu e negociere.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

​Stocurile de gaze ale Europei se află la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani

Redacția

USR-PLUS îi cere lui Florin Cîţu să prezinte un raport în Parlament privind campania de vaccinare: E singurul responsabil pentru eșecul campaniei

Redacția

AUR iniţiază negocierile pentru depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site