NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Un guvern minoritar e o greşeală şi nu putem susţine aşa ceva

“Am făcut un apel la responsabilitate la toate forţele politice. România, în acest moment, e la cea mai mare răscruce după cel de-al Doilea Război Mondial. Dacă nu înţelegem nici măcar acum cu ce avem de-a face şi care sunt aşteptările românilor de la noi, înseamna că facem politica degeaba. Mai mult decat a facut pana acum PSD nu putem face, am avut o deschidere totala sa discutam cele 10 masuri si sa venim cu un guvern de tehnocrati, iar pe urma să ne intoarcem la popor cu alegeri anticipate. Nu stiu ce au hotărât liberalii si nici nu ma intereseaza in mod deosebit. PSD ramane consecvent şi consideră că soluţia unui guvern minoritar e o greşeală foarte mare şi nu putem susţine aşa ceva. Când ai de a face cu patru crize, nu poţi trece prin ele cu un guvern minoritar, îti trebuie un guvern stabil cu majoritate in Parlamentul Romaniei. Nu am exclus nicio soluţie, mai puţin guvernul minoritar”, a declarat Marcel Ciolacu.

Advertisements

Conducerea restrânsă a partidului şi Nicolae Ciucă s-au întâlnit joi seară să discute cu preşedintele Klaus Iohannis, la V

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nicolae Ciucă anunţă că discuţiile despre Certificatul Covid nu au fost abandonate: „Fiecare dintre variante este pe masă”

Redacția

USR bagă zâzanie în Coaliţia PNL-PSD: „Împărţirea banilor din Fondul de Rezervă demonstrează că PNL este partenerul junior la guvernare”

Redacția

JO Tokyo (fotbal): Honduras vs România (de la ora 14:00) – Cine va transmite meciul / Echipele probabile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site