RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Suntem deciși să acționăm mai eficient împotriva traficanților

Premierul susține că autoritățile din România sunt decise să acționeze „mult mai eficient” împotriva rețelelor de traficanți de droguri. Subiectul prevenirii și combaterii fenomenului drogurilor a fost discutat astăzi în cadrul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: Inquam Photos

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: Inquam Photos

„De altfel, am participat mai devreme la reuniunea CSAT, în care am discutat tocmai acest fenomen. Suntem deciși să acționam mult mai eficient împotriva rețelelor de traficanți! Și am văzut la Ministerul de Interne și la DIICOT, zilele trecute, semne că se poate: anchetatorii români au mers pe urma unei astfel de rețele până în Ucraina și au destructurat-o”, a anunțat Marcel Ciolacu.

  

Șeful Executivului a punctat că în cadrul ședinței de Guvern se vine și cu o „decizie majoră în lupta contra traficului de droguri”.

„Suplimentăm schema de personal a Secției de antidrog, din cadrul DIICOT, cu 25 de posturi. În prezent sunt doar 16 oameni care se ocupă la nivel central de droguri, este evident că erau copleșiți de realitate”, a  precizat premierul Marcel Ciolacu.

Numărul posturilor de procurori din cadrul DIICOT urmează să fie suplimentat cu 25 (de la 306 la 331 de posturi),

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Preliminarii Euro 2024: Acces gratuit pentru copii la partida cu Elveția – Când se pun în vânzare biletele

Redacția

Hunedoara: 70 de persoane s-au autoevacuat şi alte trei cu probleme locomotorii au fost evacuate de pompieri, în urma izbucnirii unui incendiu într-un bloc

Redacția

Ministrul Energiei, atacat de un secretar de stat din subordine: „Rosteam prea apăsat adevărul referitor la CE Oltenia”

Redacția
Încarcă...