RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu s-a întâlnit cu șefii Google: „Avem nevoie de parteneri de anvergură”

Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu reprezentanții Google despre oportunitățile de investiții în centre de date și infrastructura informatică oferite de România, susținând că sunt la dispoziție fonduri de miliarde de euro, dar trebuie și parteneri pe măsură.

Marcel Ciolacu întâlnire cu reprezentanți Google. Foto Facebook

Marcel Ciolacu întâlnire cu reprezentanți Google. Foto Facebook

Marile companii din domeniul tehnologiei informației care vor să-și extindă afacerile în Europa de Est vor găsi în România oportunități excelente”, a transmis Ciolacu în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu reprezentanții companiei Google.

  

România oferă prilejul investițiior în centre de date și servicii de cloud, deoarece prioritatea Guvernului în cadrul reformei administrației publice, este reforma digitală și transferul în cloud a sistemelor IT de stat. În plus, specialiștii români formați în domeniul IT reprezintă un atu puternic pentru companiile din acest domeniu care doresc să vină în România.

Guvernul și-a asumat operaționalizarea cloudului guvernamental și vom lucra  împreună cu experții și cu companiile din industria tehnologiei pentru a reuși acest lucru. Voi încuraja și firmele și companiile private din România să opteze pentru aceste soluții de tip cloud, pentru că reprezintă un avantaj competitiv important într-o piață tot mai concurențială”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Aglomeraţie la ieşirea din ţară, prin punctele de trecere a frontierei de la Nădlac

Redacția

DigiSport: “Este foarte inteligent pentru vârsta lui!”. Gigi Becali, impresionat de un fotbalist de la FCSB

Redacția

Fost ofițer rus: Kievul se pregătește pentru o bătălie majoră / Blindate, tancuri și soldați instruiți în Occident vin spre front

Redacția
Încarcă...