RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, după negocierile cu PNL: „Mâine vom începe discuţiile pe fiecare capitol al programului de guvernare”. Ce spune despre împărţirea ministerelor

„A fost cea de-a doua întâlnire, într-o echipă completă, alături de reprezentanţii UDMR şi reprezentantul minorităţilor naţionale. Am vorbit de restructurarea programului de guvernare, vom începe mâine discuţiile pe fiecare capitol. Programul de guvernare ar trebui să aibă măsuri pe termen scurt şi mediu, conceput pe ce măsuri se iau până în martie şi depăşirea iernii, fiindcă toţi românii sunt afectaţi de criza energetică şi pandemie, şi pe urmă restul programului de guvernare până în 2024”, a declarat Ciolacu, după negocierile cu PNL şi UDMR. 

Întrebat dacă s-a discutat despre împărţirea ministerelor, Ciolacu a transmis că va fi o împărţire în funcţie de ponderea partidelor politice în Parlament. „Nu am intrat în niciun detaliu dacă se micşorează sau se măreşte numărul de ministere”, a mai spus liderul PSD, în contextul în care Florin Cîţu a declarat că, în cadrul şedinţei, au discutat despre creşterea numărului de ministere.

În ceea ce priveşte rectificarea bugetară, preşedintele social-democraţilor a subliniat că spera ca săptămâna viitoare să fie trecută fie prin Parlament, fie cu ajutorul noului Guvern. Întrebat dacă susţine astfel ideea lui Kelemen Hunor, liderul UDMR, care a transmis că dacă cele trei partide avansează rapid cu programul de guvernare,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Contre PSD-PNL pe tema pragului la abuzul în serviciu. „Toți ne așteptam să fie aici Predoiu” / „O greșeală politică majoră”

Redacția

Noul Cod Silvic, dispute şi explicaţii. Guvernul vrea un număr de urgenţă pentru cei care reclamă defrişări

Redacția

Mașinile altora: Škoda pregătește un SUV compact pentru piața din India

Redacția
Încarcă...