RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu cere indirect demisia lui Pandele și a șefului CJ Ilfov. Ce spune despre Gabriela Firea

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat într-o postare pe Facebook că toți primarii, șefii Consiliilor Județene, directorii de instituții publice locale și șefii din poliție care au avut legătură cu scandalul „azilelor groazei” trebuie să facă un pas în spate. 

FOTO Inquam photos

FOTO Inquam photos

„Am avut astăzi o discuție la Guvern cu doamna ministru Gabriela Firea pe tema ”azilelor groazei”. Îmi este foarte clar că doamna Gabriela Firea în calitate de ministru nu are nicio legătură directă cu acest caz”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

  

Totodată, premierul a completat: „cu toate acestea, a fost o presiune uriașă în ultimele zile la adresa domniei sale, din cauza unor colaboratori ai doamnei ministru pentru care s-a probat deja implicarea. În consecință, până la clarificarea tuturor aspectelor legate de acest caz, doamna Firea a decis să își depună mandatul de ministru al Familiei”.

„Vreau să subliniez că apreciez gestul voluntar pe care l-a făcut doamna Firea.Lucrurile nu trebuie să se oprească însă aici. Aștept acum ca și primarii, șefii de Consilii Județene, directorii de instituții publice locale sau șefii din poliție care au avut o legătură cu “azilele groazei” să își asume pe deplin responsabilitatea.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Joia Neagră a preşedintelui Biden: Obligaţia vaccinării anulată, reforma electorală în aşteptare

Redacția

Premierul Ciolacu trimite Corpul de Control la CSA Steaua

Redacția

Putin anunță că nu va trimite recruți sau rezerviști în Ucraina

Redacția
Încarcă...