RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu anunță „o reformă în jocurile de noroc”: Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate

Nicio companie nu va mai putea activa în domeniul jocurilor de noroc dacă nu are sediul social în România, un proiect în acest sens urmând să intre în ședința de joi a Guvernului, a declarat luni premierul Marcel Ciolacu. El a dat exemplul companiilor care aveau sediul „prin Transnistria”.

Jocuri de norocFoto: Inquam Photos / George Călin

”În şedinţa de joi voi veni cu reforma în jocurile de noroc. Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate pe teritoriul României”, a spus luni premierul Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

  

Marcel Ciolacu a precizat că, astfel, ”companiile care erau prin Transnistria nu vor mai putea activa în acest domeniu, pe teritoriul României”.

„Este una din multele modificări”, a completat acesta.

Ciolacu susține că este șantajat de şefii companiilor de jocuri de noroc din cauza proiectului care mută păcănelele la periferia orașelor

Premierul Marcel Ciolacu a acuzat sâmbătă că există „o formă de şantaj” la adresa lui, cât şi a altor responsabili ai statului român, după ce a propus proiectul de lege care scoate păcănelele în afara localităților.

„În calitatea mea de prim-ministru,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis, mesaj către UDMR: Faptul că deține portofolii ministeriale arată că este un partid matur

Redacția

11 ONG-uri și asociații organizează un protest la trei ani după ce Jandarmeria a gazat manifestanții din Piața Victoriei: ”Vrem vinovații pentru 10 August 2018”

Redacția

Premierul României, convorbire telefonică cu vicepreşedintele SUA. Ce teme au abordat Ciucă şi Kamala Harris

Redacția
Încarcă...