NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cinci taximetriști din Pașcani au rămas fără autorizație de transport

Cinci autorizații de transport taxi au fost retrase de administrația locală. Motivul este că pășcănenii, persoane fizice autorizate, nu au solicitat atribuirea vizei în termen. Cele cinci autorizații au fost emise în anul 2009.


Autorizația de transport se eliberează pe o durată nedeterminată, ea fiind valabilă cu condiția vizării acesteia la fiecare 5 ani.

Cele cinci persoane fizice autorizate care au rămas fără autorizație de transport sunt: Ciprian Dumitru Apostol, Eugen Mahu, Ovidiu Marinică Lungu, Petru Pîslariu și Nicu Ghițu. La nivelul municipiului Pașcani sunt acordate un număr de 104 autorizații taxi.

Regulamentul privind transportul în regim de taxi menționează că autorizaţia poate fi retrasă în situația în care transportatorul autorizat a depăşit termenul de valabilitate cu mai mult de 30 de zile și nu a solicitat atribuirea vizei în termen. Dispoziția primarului poate fi atacată la instanța competentă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Un director controversat de la Iasi, numit secretar de stat in Guvernul Grindeanu

Redacția

Primăria a prelungit contractul firmei care se ocupă de întocmirea documentațiilor de carte funciară

Ema Roman

Deputat de Iași:”Pașcaniul are la conducere oameni total lipsiți de viziune. Orașul Târgu Frumos arată mai bine. Pantazi este mai interesat de ferma sa”!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site