RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cinci stații de tren, bombardate în Ucraina

Șeful Căilor Ferate ucrainene a anunțat luni dimineață că cinci gări din centrul și vestul Ucrainei au fost bombardate de ruși, potrivit Sky News.

Alexander Kamishin a declarat că au fost raportate victime, dar deocamdată nu sunt disponibile mai multe detalii.

El a adăugat că toate atacurile au avut loc la interval de o oră unul de altul, iar 16 trenuri de pasageri au fost întârziate din această cauză.

„Cinci gări au fost bombardate în decurs de o oră astăzi dimineață. Peste 16 trenuri de pasageri au fost întârziate. S-au raportat victime, detalii mai târziu. Rușii continuă să distrugă infrastructura feroviară ucraineană”, a afirmat acesta, într-un mesaj postat pe Twitter.

  

5 railway stations shelled during one hour today in the morning. 16+ passenger trains delayed. Casualties reported, details later. #russians keep destroying #ukrainian railway infrastructure.

— Alexander Kamyshin (@AKamyshin) April 25, 2022

La începutul lunii aprilie, cel puțin 50 de persoane, inclusiv cinci copii, au fost ucise după ce forțele rusești au efectuat un atac cu rachete asupra unei gări din Kramatorsk.

Gara din estul Ucrainei era folosită de civili care încercau să fugă din calea războiului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cine este Caroline van der Plas, noua stea a politicii din Țările de Jos. Partidul pe care-l conduce, BBB (Mișcarea Fermierilor și Cetățenilor), s-a clasat pe primul loc în alegerile pentru Senat

Redacția

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a închis secţia de ciclism / ”Este unul dintre cele mai scumpe sporturi individuale” / Aceasta a fost una din primele secții înființate în cadrul clubului, în 1948

Redacția

Ciolacu, discuții privind noua lege a pensiilor și salariul minim cu comisarul european pentru Muncă

Redacția
Încarcă...